Нови продуктиBioxtra Устен разтвор при суха уста

Наличност: 5 бр.
Цена: от лв

Bioxtra Устен разтвор при суха уста деликатно допълва естествената слюнка, регулирайки микросредата в устата. Меката формула предпазва от натрупване на плака, укрепва емайла, спомага превенцията от образуване на зъбен кариес и облекчават симптомите на сухота в устата (ксеростомия). Спомага да се поддържа естествения баланс в устата, почиства, освежава и овлажнява. Не съдържа алкохол и ментол.

 

Начин на употреба:Изплакнете за 30 секунди след измиване на зъбите с приблизително 10ml от разтвора. Не е нужно изплакване с вода след това.

Предупреждения:
Да не се използва при деца под 7 години или свръхчувствителност към някоя от съставките.
Използвайте в рамките на 3 месеца след отваряне. 

 

Съдържание: Aqua, Propylene Glycol, Xylitol, Sodium Monofluorophosphate (max 1500 ppm F-), Poloxamer 407, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Lactoferrin, Lysozyme, Lactoperoxidase, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, EDTA, Colostrum Whey, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, CI42090

 

*Bioxtra Oral gel е медицински продукт!

За повече информация за употреба на продуктите от серията и за състоянието ксеросотмия (суха уста), прочетете в брошурата в меню „Полезна информация за устната хигиена и видео наръчник“!

Производство: Белгия

250мл.


active³ 5.2 · IPS κατασκευή E-shop · Disclaimer